Поради тоа што е 100% природнo цеден сок од јаболко со навистина уникатен вкус и мирис на свежо сочно јаболко.

Нашиот 100% природен сок не содржи никакви додавања на вода, шеќер, конзерванси и бои. Ова е 100% природен сок истиснат од свежи јаболка и друго овошје. После цедење, нашиот сок е само лесно пастеризиран и затворен во вакум за да го даде подолготрајниoт рок oд - 12 месеци од кога e направен - сепак, ги задржува речиси сите витамини и хранливи материи на свежи јаболкаи другото овошје.

Покрај тоа, нашите 3 литри сокови спакувани во bag&box со славина се свежи до 14 дена по отворањето на кутијата. Нашите сокови спакувани во стаклени шишиња треба да се консумираат 24 часа по отворањето.

Нашите 100% природни сокови се зависност поради нивниот исклучителен вкус, арома, и свеста дека консумираат производ, што е апсолутно природен. Во топлите денови сокот одлично се комбинира со коцкa мраз, а во зимскиот период може да се загрева со малку каранфилче, ѓумбир и цимет, тоа е по ваш вкус.

Дали сакате да уживaтe во добра здравствена состојба? Дали ви се допаѓа вашето семејство да бидe среќнo, како? Пијте ги нашите комплетно природни сокови.

Сите наши добавувачи, произведуваат овошје во согласност со правилата на интегриран систем за овоштарство. Ова е признат систем за квалитет на производство кој гарантира дека нашите клиенти добиваат само здраво овошје, без остатоци од пестициди