FrutiSmoothie Свежо цеден сок од јаболко и праска

Состав:

За разлика од другите сокови, свежо цедениот сок од јаболко и праска содржи цели праски. Тоа овозможува сокот да биде богат со фибер влакна, полезни за дигестивниот тракт. Без концентрат, додадена вода, конзерванси и шеќери, свежо цедениот сок од јаболко и праска е 100% природен од рачно одбрано овошје. Содржи 45% свежо цедена праска и 55% свежо цедено јаболко.

Комплетно природен сок од јаболко и праска.

1 литар сок одржи 6 свежо цедени праски и 7 свежо цедени јаболки.

Нутритивна вредност: На 100мл
Енергија: 220,2 KJ / 52,59 kcal
Протеини: 0,5%
Шеќери:* 8,5%
Масти: 0,1%
Сув остаток: 8,81%
Киселост: 0,55%

*Не содржи додаден шеќер, само природниот шеќер што е содржан во самото овошје.