Со задоволство сакаме да ве информираме дека долго очекуваниот 100% природен сок, цеден од македонско овошје, без никакви додатоци на шеќер и конзерванси за првпат може да го најдете на рафтовите во Жито Маркети по неверојатна цена.

Погледнете ги хранливите вредности на овој линк.

Не постои подобро освежување од природен и свежо цеден сок.

Responses