Блог

Поставено од Fruti Smoothie    3 years ago

Сок од јаболка - Најздравиот сок

Според истражувањето спроведено од страна на канадските научници, пиењето сок од јаболко е многу здраво. Содржи многу анти-вирусни компоненти, витамини и целулоза. Не само што е здрав туку е и многу вкусен. Секојдневната конзумација може да има бенефицирани ефекти на нашиот изглед.

Нашите баби и мајки умеат да кажат дека јадењето јаболка е корисно за нашето  здравје. Една англиска поговорка вели : “едно јаболко на ден го...

Поставено од Fruti Smoothie    3 years ago

Добредојдовте на нашата веб страна

Дали би сакале да купите 100% природно исцеден сок без конзерванси и вештачки бои од Македонски јаболки и праски? Тогаш се наоѓате на вистинското место.

Нашата комапнија е специјализирана за продажба на свежо цедени сокови од јаболка и јаболка и праска, моментално само на домашниот пазар. 

FrutiSmoothie брендот е во сопственост на Фрут Груп ДОО која како компанија е формирана...

Поставено од Мартин Караџинов    2 years ago

FrutiSmoothie свежо цедените сокови во продажната мрежа на Жито Маркети низ цела Македонија

Со задоволство сакаме да ве информираме дека долго очекуваниот 100% природен сок, цеден од македонско овошје, без никакви додатоци на шеќер и конзерванси за првпат може да го најдете на рафтовите во Жито Маркети по неверојатна цена.

Погледнете ги хранливите вредности на овој линк.

Не постои подобро освежување од природен и свежо цеден сок.