Новости

FrutiSmoothie свежо цедените сокови во продажната мрежа на Жито Маркети низ цела Македонија

3 years ago

Со задоволство сакаме да ве информираме дека долго очекуваниот 100% природен сок, цеден од македонско овошје, без никакви додатоци на шеќер и конзерванси за првпат може да го најдете на рафтовите во Жито Маркети по неверојатна цена.

Погледнете ги хранливите вредности на овој

Добредојдовте на нашата веб страна

3 years ago

Дали би сакале да купите 100% природно исцеден сок без конзерванси и вештачки бои од Македонски јаболки и праски? Тогаш се наоѓате на вистинското место.

Нашата комапнија е специјализирана за продажба на свежо цедени сокови о...

Сок од јаболка - Најздравиот сок

3 years ago

Според истражувањето спроведено од страна на канадските научници, пиењето сок од јаболко е многу здраво. Содржи многу анти-вирусни компоненти, витамини и целулоза. Не само што е здрав туку е и многу вкусен. Секојдневната конзумација може да има бенефицирани ефекти на н...